Ladda ner våra logotyper

Senast uppdaterad den 19 januari 2022

Vi har två logotyper, varumärken. På denna sida kan du ladda ner dem i olika filformat.

Den ena logotypen är vårt kommunvapen med kommunnamnet intill. Det används av kommunen som organisation. Du kan exempelvis använda logotypen vid evenemang som sker i samverkan med kommunen. Är du osäker på om logotypen ska användas eller ej, kontakta aktuell förvaltning eller kommunikationsenheten. 

Den andra - platsvarumärket, ordet "Mark", kan användas av dig som företräder ett företag, förening eller motsvarande och vill berätta om Marks kommun för att locka fler besökare och inflyttare.

Filformat

  • .eps Encapsulated Post Script: Formatet är avsedd för grafisk produktion. För att kunna montera eller spara om eps-filer till andra format krävs programvaror som InDesign, QuarkXpress, Photoshop, Illustrator eller liknande.
  • .wmf Windows Metafile: Formatet är avsett för Officeprogram där skrivare utan post scriptstöd används (Exempelvis Word-dokument).
  • .png Portable Network Graphics: För bildskärm.

Var säker på att rätt metod används när logotypernas storlek ska ändras annars kan proportionerna bli fel. Om proportionerna ändras är logotypen skadad och måste slängas.

Publicerad av: Marks kommun