Kokningsrekommendation

Senast uppdaterad Kl. 11:48, 2021-04-13

På grund av otjänligt vatten i Björketorp och Fotskäl går kommunen ut med en rekommendation om att koka vattnet. Läs mer under Aktuellt här på mark.se.

Rekommendationer vid otjänligt vatten.

Ladda ner våra logotyper

Senast uppdaterad den 3 mars 2021

Vi har två logotyper, varumärken. På denna sida kan du ladda ner dem i olika filformat.

Den ena logotypen är vårt kommunvapen med kommunnamnet intill. Det används av kommunen som organisation. Du kan exempelvis använda logotypen vid evenemang som sker i samverkan med kommunen. Är du osäker på om logotypen ska användas eller ej, kontakta aktuell förvaltning eller kommunikationsenheten. 

Den andra - platsvarumärket, ordet "Mark", kan användas av dig som företräder ett företag, förening eller motsvarande och vill berätta om Marks kommun för att locka fler besökare och inflyttare.

Filformat

  • .eps Encapsulated Post Script: Formatet är avsedd för grafisk produktion. För att kunna montera eller spara om eps-filer till andra format krävs programvaror som InDesign, QuarkXpress, Photoshop, Illustrator eller liknande.
  • .wmf Windows Metafile: Formatet är avsett för Officeprogram där skrivare utan post scriptstöd används (Exempelvis Word-dokument).
  • .png Portable Network Graphics: För bildskärm.

Var säker på att rätt metod används när logotypernas storlek ska ändras annars kan proportionerna bli fel. Om proportionerna ändras är logotypen skadad och måste slängas.

Publicerad av: Marks kommun