Jobbmässa 15 september

Senast uppdaterad den 9 september 2022

Den 15 september anordnar Marks kommun, tillsammans med Företagarna i Mark, den första jobbmässan i kommunen. En efterlängtad mötesplats mellan företagare och möjlig arbetskraft.

Mässan kommer att fyllas med företagare som besökare har möjlighet att träffa och samtala med. Många av företagen har ett behov av arbetskraft och besökaren får chans att presentera sig själv och träffa arbetsgivarna på plats. Det kan vara vikariat, fasta tjänster och deltids- samt timanställningar.
”Vi ser så fram emot detta!”
Sara Dahlin, en av flera initiativtagare till jobbmässan, ser fram emot den 15 september då mässan går av stapeln i Kunskapens hus i Skene.
- Det ska bli så roligt att äntligen bjuda in till en mötesplats där vi dels kan fokusera på nutida och framtida rekryteringsbehov, men också där vi kan inspirera till ett givande och spännande arbetsliv i Mark.

De 20 utställningsplatserna som mässan erbjuder fylldes fort.
- Det är efterlängtat med en jobbmässa, och vi har sett ett stort intresse från kommunens olika företag. Vi planerar också preliminärt ytterligare en jobbmässa under första kvartalet nästa år, säger Sara Dahlin.


Mässan äger rum den 15 september klockan 14.00–19.00 på Kunskapens hus, Varbergsvägen 6, Skene.

 

Kontakt:
Sara Dahlin, verksamhetschef arbetsmarknadsenheten
Mathias Erikson, VD Företagarna i Mark
Pia Kittilä Andersson, projektledare för jobbmässan

Publicerad av: Marks kommun