Om webbplatsen

Senast uppdaterad den 21 juni 2023

Webbplatsen www.mark.se ger dig information om kommunens verksamheter. Du når enkelt all information oavsett om du använder en dator, smartphone eller läsplatta.

Här finns information om den politiska organisationen, de kommunala bolagen och förvaltningarna. Företagare finner hjälp och stöd för sitt företagande och via E-tjänster når du våra elektroniska tjänster.

Innehållet på webbplatsen skapas av och uppdateras av kommunikatörer på Marks kommun. 

Webbläsare

Vi rekommenderar en senare version av en modern webbläsare. Vi använder EPiServer som publiceringsverktyg.

PDF-filer

Marks kommun har valt att lägga ut vissa dokument i pdf-format. För att kunna läsa dessa dokument behöver du ha ett program som heter Adobe Acrobat Reader installerad på din dator. Adobe Acrobat Reader är ett gratisprogram som du kan ladda ner från Adobes hemsida.

Länkar

Interna länkar inom www.mark.se öppnas alltid i samma fönster. Externa länkar till andra webbplatser eller till dokument av någon typ öppnas alltid i ett nytt fönster.

Du får gärna länka till vår sida.

Olika sökvägar

Använd dig av huvudmenyn med våra huvudområden och dess undersidor eller sök i sökrutan i sidans huvud. Länkar, dokument och kontaktuppgifter finns samlade längst ner på sidorna. Vi har även ett bibliotek med blanketter för nedladdning.

Dina synpunkter

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra innehållet på www.mark.se. Vi tar gärna emot dina synpunkter på kommunikation@mark.se

Publicerad av: Marks kommun