Årsredovisning 2017 - Läs den här!

Senast uppdaterad den 14 juli 2020

Kommunens årsredovisning är digital och du kan ta del av både den och de kommunala bolagens årsredovisningar här på hemsidan. Här finns också en kort populärversion.

Digital årsredovisning

Kommunens och de flesta av de kommunala bolagens årsredovisningar är helt digitala. Istället för att bläddra i en fil så kan du nu enkelt navigera via din webbläsare.

Årsredovisningar 2017

Vill du skriva ut årsredovisningen finns en pdf-version längre ner på denna sida. Klicka här om du vill ta del av tidigare års årsredovisningar. 

Tankar om 2017

Så här säger Marks kommuns kommunalråd och kommunchef om det gångna året:

Tomas Johansson (M), kommunstyrelsens ordförande:

"Ordning och reda i ekonomin är en förutsättning för att kunna fokusera på kvalité i verksamheten! Våra medarbetare ger invånarna valuta för skattepengarna!"

Lisa Dahlberg (S), kommunstyrelsens vice ordförande: 

"Mycket är bra men mycket kan fungera bättre. Kommunen ska leverera service till invånarna. Vi behöver fler bostäder, fiber och hjälpa utsatta ungdomar."

Mats Lilienberg, kommunchef:

"Tillsammans med goda medarbetare, individer och samhället och en god ekonomi kan vi utveckla kommunen som leder till att Mark är känd som en attraktiv kommun, en kommun där det är bra att bo och verka och en kommun där livskvalitet står i fokus."

Publicerad av: Marks kommun