Hur kan du påverka?

Senast uppdaterad den 19 januari 2017

Medborgarförslag, synpunkt Mark eller samtal med politiker - som invånare i Marks kommun har du flera olika vägar att välja på för att påverka det som händer och sker i Marks kommun.

Synpunkt Mark

I Synpunkt Mark kan du lämna synpunkter i fyra olika former. Som ett förslag, beröm, klagomål eller något annat under rubriken övrigt. Läs mer och lämna din synpunkt under rubriken Felanmälan och synpunkter i vänstermenyn. 

Lämna medborgarförslag

Har du några idéer på förändringar som borde göras i Marks kommun? Alla som är folkbokförda i Marks kommun oavsett ålder och medborgarskap har möjlighet att skicka in förslag till kommunfullmäktige i Marks kommun. Läs mer om hur du gör under rubriken Medborgarförslag i vänstermenyn. 

Kontakta kommunalråden

Du kan ta kontakt med någon av de två kommunalråden. Kommunstyrelsens ordförande, Tomas Johansson (M) som representerar moderaterna eller kommunstyrelsens vice ordförande, Lisa Dahlberg (S) som representerar socialdemokraterna. Kontaktuppgifter finns längre ner på denna sida. 

Kontakta partierna

Du kan ta kontakt med de politiska partierna i kommunfullmäktige.

Kontakta förtroendevalda

Du kan vända dig till någon av de cirka 280 förtroendevalda i kommunen. Deras namn, telefonnummer och e-postadresser finns i kommunens förtroendemannaregister Troint

Kontakta förvaltningarna

Har du praktiska frågor om kommunens service är du välkommen att kontakta den förvaltning som ansvarar för frågan.

Publicerad av: Marks kommun