6. Umgås på olika mötesplatser

Senast uppdaterad den 19 oktober 2021

Precis som vanligt är våra mötesplatser öppna för ungdomarna i Mark. Du är alltid välkommen att träffa andra unga, fika, spela spel eller bara vara.

Centralen

Centralen är mötesplatsen för dig som går i årskurs 7 och uppåt. Här kan man fika och umgås, få hjälp med att förverkliga en idé, spela spel och mycket mer. Här finns Projektkontor, LAN-lokal, ett digitalt Maker Space samt ett biorum. Här finns också möjlighet att vara kreativ genom att pyssla, bygga, fota, filma och redigera materialet. 
Välkommen hit på måndag den 1 november, klockan 15.00 – 21.00 och onsdag den 3 november, klockan 15.00 – 21.00. 

GårN i Fritsla

På GårN i Fritsla kan du fika, träffa andra ungdomar och få stöd med att till exempel förverkliga en idé. Onsdagen den 3 november är du välkommen hit på myskväll med film och tacos klockan 17.00. 

Lassogården

Varje torsdag är Centralen öppen för dig med LSS-tillhörighet, men alla är välkomna eftersom det är viktigt med att skapa en integrerad arena. Här kan man bland annat fika, umgås och spela spel. Torsdagen den 4 november är du välkommen på Halloweenfest! 

HBTQI+

Är du homo, bi, trans eller queer och äldre än 13 år? Då är du välkommen att hänga med oss! Ta en fika, kolla på film, spela spel, snacka med likasinnade och träffa nya vänner. Välkommen hit tisdagen den 2 november klockan 15.00

<< Tillbaka

Publicerad av: Marks kommun