Ung i Mark

Centralens mötesplats, interiör.

Foto: Magnus Larsson

Senast uppdaterad den 8 januari 2024

Här hittar du mötesplatser för unga i kommunen. Den öppna ungdomsverksamheten finns på plats för att stödja, vägleda och coacha dig att arrangera aktiviteter, driva projekt och hålla öppet mötesplatser.

Mötesplats Centralen

Centralen är mötesplatsen för ungdomar i Marks kommun. Den ligger i Tygrikeshallen och är tillgänglig för dig som går årskurs 7 och uppåt. Här kan man fika och umgås, få stöd med att förverkliga sin idé, spela spel och mycket mer. Här finns också Projektkontor, LAN-lokalen PingZone, ett digitalt Maker Space samt Biorum. Det finns möjlighet att vara kreativ genom att  pyssla, bygga, fota, filma och att redigera materialet. Har du en idé eller dröm du vill få hjälp med att förverkliga? kontakta personalen i den öppna ungdomsverksamheten. Du hittar dom i Ung i Mark-appen!

Måndagar 15.00–21.00
Onsdagar  15:00-21.00
Fredagar    16.00–23.00 Ojämna veckor
Adress: Tygrikeshallen, Nynäsgatan 46 

 

Mötesplats Hbtqi+

Identifierar du dig som Homo, Bi, Trans eller Queer?

Kom och häng med oss!
Kom och ta en fika, kolla på film, spela spel, snacka med likasinnade och träffa nya vänner! Vi formar mötesplatsen tillsammans.

Tisdagar, jämna veckor, kl. 15.00 - 21.00.

Är du intresserad av att besöka mötesplatsen?

Maila motesplatsmark@gmail.com

Mötesplatsen är ett samarbete mellan Studieförbundet Vuxenskolan och Ung i Mark. Eftersom det är ett samarbete välkomnar vi dig som är 13 år och uppåt! (Vuxna)

GårN i Fritsla

GårN i Fritsla är en ungdomsdriven mötesplats som ligger på andra våning i Kungabergshallen. Ungdomarna i driftsgruppen har öppet för ungdomar i årskurs 7 och uppåt. Ungdomshandledare finns alltid på plats och coachar driftsgruppen. Här kan du fika och umgås, få stöd med att förverkliga dina idéer, spela spel och mycket mer.

Följ oss gärna på Facebook.

Adress: Kungabergshallen, Idrottsvägen 12

 

Digital möteplats

Ung i Mark fortsätter även med verksamheten på den digitala mötesplatsen Discord. Håll koll på Ung i Mark-appen och våra sociala medier för mer information kring kommande aktiviteter.

Publicerad av: Marks kommun