Sommarpeppen

Senast uppdaterad den 14 juni 2019

Sol, bad och gott häng, tillsammans skapar vi ett fantastiskt sommarlov! Under hela sommaren anordnas aktiviteter på olika platser i kommunen. Håll koll här och på Ung i Marks Facebook, där ser du vad som händer!

Måndag 17 juni startar Sommarpeppen

Välkommen till Sommarpeppen som 2019 ordnas på flera orter runtom i hela Mark - för att nå ut till så många barn från 6 år och uppåt som möjligt. Sommarpeppen startar måndagen 17 juni och pågår under nio veckor (25–33).

Så här ser veckan ut

Måndagar, onsdagar och fredagar under sommaren kommer ni att träffa våra feriearbetare som kommer att planera och hålla i olika aktiviteter för barn och ungdomar 6–19 år.  Dessa aktiviteter kommer att finnas i appen.


 

På tisdagar turnerar Sommarpeppen runt i Mark med ”Barnens sommartisdag”.

Vi bjuder på aktiviteter, happenings, hoppborgar, spel, barnkalas, överraskningar för barn 6–12 år. 

På torsdagar under sommaren anordnar vi resor för ungdomar mellan 13–17 år till bland annat till Liseberg, Skara sommarland, Borås Pride, Prison Island och många fler. Läs mer här...

Inför resorna krävs det föranmälan som ni hittar i vår app "Ung i Mark". 
OBS! begränsat antal platser, först till kvarn som gäller.

Håll koll på vad som händer:

Appen "Ung i Mark" finns att ladda ner ladda ner gratis till både iPhone och Android.

För mer information följ: www.facebook.com/Ungimark

Fixa ett sommarpass till Backagårdsbadet i Kinna

Betala 25 kr en enda gång (för dig som är upp till 19 år) från 20 år kostar det 60 kr. Du får ett snyggt entréband som sedan ger fri entré på Backagårdsbadet och till vattengympan hela sommaren. På badhuset Kaskad kan du redan nu köpa ditt band.

Om Sommarpeppen

Sommarpeppen är ett projekt i kommunal regi med fokus på folkhälsa som startade 2012. Det hela sorterar under kultur- och fritidsförvaltningen, där personal från den öppna ungdomsverksamheten och badhuset Kaskad håller i trådarna tillsammans med 30 st feriearbetande ungdomar. Som tidigare år kommer Sommarpeppen att ha feriearbetare.

Tyck till eller läs mer

Har du egna idéer och förslag på aktiviteter? skicka mejl till sommarpeppen@mark.se

Aktiviteter i samarbete med MUCF

Sommarpeppen samarbetar med MUCF med olika aktiviteter för att alla barn ska få möjlighet till en fin sommar med en massa aktiviteter.

Läs mer om aktiviteter i samarbete med MUCF

Publicerad av: Marks kommun