Sommarpeppen

Bad i utebasäng

Senast uppdaterad den 11 juni 2018

Sol, bad och gott häng, tillsammans skapar vi ett fantastiskt sommarlov! Under hela sommaren anordnas aktiviteter på olika platser i kommunen. Håll koll här och på Ung i Marks Facebook, där ser du vad som händer!

Måndag 18 juni startar Sommarpeppen

Välkommen till Sommarpeppen som 2018 ordnas på flera orter runtom i hela Mark - för att nå ut till så många barn från 6 år och uppåt som möjligt.

Sommarpeppen startar måndagen 18 juni och pågår under nio veckor - veckorna 25–33.

Så här ser veckan ut

Måndagar håller Sommarpeppen till på Backagårdsbadet.
Tisdagar turnerar vi runt i Mark med "Barnens sommartisdagar". En hel dag med aktiviteter, happenings, spel, överraskningar, tipspromenad med mera för barn 6-12 år.

Onsdagar turnerar vi runt i Mark med aktiviteter för ungdomar 13-19 år.

Torsdagar ordnas dagsturer med resor till olika spännande platser till exempel Skara Sommarland.

Vissa fredagar har Sommarpeppen öppet på Centralen i Skene (Tygrikeshallen vid gymnasiet), eller på GårN i Fritsla. Ålder 13-19 år.

Sommarpeppen kommer även att delta under Sommarfredagarna i Mark.

Sommarpeppen kommer också att delta vid flera tillfällen under Pridefestivalen i Mark, som pågår under vecka 32.

Håll koll på vad som händer:

Ny app "Ung i Mark" finns att ladda ner ladda ner gratis till både iPhone och Android.

På Ung i Marks Facebooksida får du också veta mer om aktiviteterna  - klicka här eller på länken längre ned på denna sida.

Fixa ett sommarpass till Backagårdsbadet!

Betala 25 kr en enda gång (för dig som är upp till 19 år) från 20 år kostar det 60 kr. Du får ett snyggt entréband som sedan ger fri entré på Backagårdsbadet och till vattengympan hela sommaren. På badhuset Kaskad kan du redan nu köpa ditt band.

Om Sommarpeppen

Sommarpeppen är ett projekt i kommunal regi med fokus på folkhälsa som startade 2012. Det hela sorterar under kultur- och fritidsförvaltningen, där personal från den öppna ungdomsverksamheten och badhuset Kaskad håller i trådarna tillsammans med 30 st feriearbetande ungdomar.

Feriearbetare på Sommarpeppen

Som tidigare år kommer Sommarpeppen att ha feriearbetare. Totalt 12 ungdomar kommer att arbeta med aktiviteterna och de unga.

Tyck till eller läs mer

I Appen "Ung i Mark" får du veta vad som händer och myckat annat. Den finns att ladda ner gratis till både iPhone och Android.

För mer information följ: www.facebook.com/Ungimark
Har du egna idéer och förslag på aktiviteter? skicka mejl till sommarpeppen@mark.se

Aktiviteter i samarbete med MUCF

Sommarpeppen samarbetar med MUCF med olika aktiviteter för att alla barn ska få möjlighet till en fin sommar med en massa aktiviteter.

Läs mer om aktiviteter i samarbete med MUCF

Publicerad av: Marks kommun