Sidans innehåll

Inomhusbassänger på Kaskad

Här kan du läsa om de olika bassängerna och bubbelpoolen på Kaskad.

Lekbassängen

Här kan hela familjen ha roligt. Du kan åka vattenrutschkana, snurra runt i virvelkanalen och få en dusch av sjöstjärnan eller bubbla i bubbelzonen. Det är runt 30 grader i vattnet.

25-metersbassängen

I 25-metersbassängen är det ofta fullt av aktiviteter. Bassängen har sex banor och är på den djupaste delen 1,8 meter. Det är cirka 26 grader i vattnet - perfekt för träning i olika former. Vissa tider kan banor vara bokade. Om man vill vara helt säker hur det ser ut en viss tid ring oss på 0320-21 75 00.

Nya 25-metersbassängen

Den nya 25-metersbassängen används främst för bokade aktiviteter. Bassängen har fyra banor och är 2,4 meter djup på det djupaste. Temperaturen i bassängen är cirka 26 grader.

Terapibassängen

Denna bassäng är i första hand tillgänglig för funktionshindrade och för vattengympa. Den är 12,5 meter lång och 5,5 meter bred och har höj- och sänkbar botten som även går att luta. Det är cirka 32 grader i vattnet. Bassängen är utrustad med lift. Bassängen har tider för allmänheten, då alla är välkomna, samt för egenträning.

Nya terapibassängen

Nya terapibassängen är i första hand tillgänglig för simskola, funktionshindrade och för vattengympa. Vattentemperaturen är cirka 32 grader och bassängbotten går att höja och sänka till önskat djup. Bassängen är utrustad med lift.

Bubbelpoolen

Bubbelpoolen har åtta platser och bubblar i tiominutersintervaller. När den bubblat i tio minuter så renas den i tio minuter. Temperaturen i bassängen är cirka 37 grader varmt.

Kontakta badhuset Kaskad

Telefon: 0320-21 75 00

Mejladress: kaskad@mark.se

Besöksadress: Varbergsvägen 4, 511 62 Skene

Uppdaterad:

Informationsägare: Kultur- och fritidsförvaltningen