Artikeln publicerades

Välkommen till vår nya webb!

Ballonger i olika färger som stiger emot en blå himmel.

Marks kommun har en ny webbplats. Det firar vi med färgglada ballonger, dagen till ära!

Varmt välkommen till Marks kommuns nya webbplats!
Oavsett om du bor, jobbar eller besöker Mark – detta är en plats för alla vill ha information och nyheter om kommunen.

Vi hoppas att du snabbt ska känna dig hemma här. En av de största förändringarna är att vi försökt göra det enklare och snabbare att hitta det du söker.

En webbplats för alla

Vi har lagt extra energi på att göra vår webbplats tillgänglig för så många som möjligt. Därför har vi sett över sånt som färger, språk och struktur. Detta inte bara för att du lättare ska hitta det du söker, utan även lättare kunna ta till dig informationen.

Vi är flera som deltagit i arbetet. Inte minst har vi fått värdefull hjälp från markbor i olika åldrar, som tyckt till och hjälpt oss att förbättra. Ett stort tack igen till alla er!

En ny fräsch startsida

Såväl vår startsida som sidorna under har fått ett nytt och modernt utseende. Även här är tanken att få en god överblick på innehållet.

Längst upp på vår startsida hittar du rekommenderade länkar, baserat på sidor du tidigare besökt. Detta för att hjälpa dig snabbare till det du söker.

Utforska våra verksamheter

Du kan navigera med hjälp av sex ämnesingångar med förklarande text. som du hittar på startsidan.

Här hittar du till exempel information om skola, söka bygglov, om olika sorters stöd eller jobb och företagande i Mark.

Ingångarna leder dig vidare till sidor för de olika områdena. Även här har vi skapat en enklare och bättre överblick över allt innehåll och snabbare navigering.

Bildpuffar

På startsidan finns också tre bildpuffar. Här lyfter vi olika områden efter behov, varför länkarna ändras.

Nyheter och kalendrar sida vid sida

Nyheterna hittar du längst ner på sidan. Intill hittar du kalendrar för aktiviteter och evenemang för att lätt följa med vad som är på gång.

Längst ned i sidfoten finns övrig nyttig information. Här finns uppgifter om vår adress, hur du kontaktar oss på kommunen, om webbplatsen och mycket mer.

Lär känna vår nya webb

Vi hoppas givetvis att du tycker om vår nya webbplats. Lägg gärna en liten stund på att kika runt och upptäcka allt det nya!

Alla förändringar tar litet tid innan de känns bekanta, men vi hoppas och tror att du snabbt ska känna dig bekväm med och van att använda den.

Webben är en plats i ständig förändring

Till sist, som med alla webbplatser kommer vi fortsätta jobba med att förbättra och utveckla vår webbplats.

Har du beröm, klagomål eller förslag ? Då vill vi gärna att du skickar det till oss så vi får möjlighet att förändra och förbättra. Använd dig av länken nedan.

Länken till e-tjänst

Hjärtligt välkommen igen!

Uppdaterad:

Informationsägare: Kommunstyrelsens förvaltning