Artikeln publicerades

Årets artister på Mingla i Mark

Bandet Terra.

Terra.

Bild på artisten BELL.

BELL, som uppträder på årets Mingla i Mark.

PRESSMEDDELANDE: Fredagen den 14:e juni är det dags igen för populära Mingla i Mark - Marks kommuns evenemang för en nykter skolavslutning.

Det 19:e året som Mingla i Mark firar in sommaren för alla ungdomar i Mark i Kinna centrum.

Men Mingla i Mark är inte enbart för de yngre utan ett event för hela familjen med en stor scen där vi får möta lokala förmågor samt aktuella artister, ett levande torg med roliga aktiviteter och en mysig öppen scen vid Skrädderiet.

Under hela kvällen pågår en nykterhetstävling för alla mellan åk 7 och 2 på gymnasiet, som avslutas med disco och prisutdelning. Nytt för i år discot genomförs under bar himmel på Mor Kerstins torg, framför scen.

På scen kan vi nu presentera årets två huvudartister:

Terra

Vissa band händer direkt, tar eld och brinner ursinnigt ut till en hög aska. Terra är precis tvärtom. Spelning för spelning, låt för låt, har Sveriges bästa liveband byggt en publik vars hängivenhet ibland tar sig uttryck i ren hysteri. Som när de nyligen avslutade Way Out West genom att fylla Pustervik till bristningsgränsen i hemstaden Göteborg.

BELL

Med sin kvicka framgång på TikTok har BELL kunnat bjuda in sina följare och fans till hennes egna värld, fylld av musik, personliga berättelser med likväl djup som humor. Ur denna värld föddes hennes första singel ”BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG” som senare följdes av monsterhiten “MISSFÖRSTÅTT”.

Kontakta kultur- och fritidsförvaltningen

Telefon går via kontaktcenter

Telefon: 0320-21 70 00

Mejladress: kfn@mark.se

Förvaltningschef: Rasmus Torngard

Besöksadress: Boråsvägen 40, Kinna

Postadress: Marks kommun, 511 80 Kinna

Uppdaterad:

Informationsägare: Kultur- och fritidsförvaltningen