Sidans innehåll

Lediga lokaler

Funderar du på att investera i eller etablera dig i Marks kommun? Här finns information om tillgängliga lokaler inom kommunen. Använd vår interaktiva karttjänst för att smidigt hitta lediga privata lokaler runt om i området. Här på sidan finns även information om tillgängliga kommunala lokaler.

Lediga privata lokaler

Marks kommun erbjuder en möjlighet för lokala fastighetsägare att synliggöra sina lokaler genom vår interaktiva karttjänst. Denna service är lika enkel att använda för dig som fastighetsägare som för de personer som söker information om lediga lokaler i Marks kommun.

Genom karttjänsten lägger du som privat fastighetsägare själv upp information om dina lokaler och säkerställer att informationen är aktuell. För de som söker lokaler i Marks kommun erbjuder karttjänsten möjligheten att enkelt filtrera fram olika typer av lokaler och välja önskad ort. Detta skapar en smidig och effektiv sökupplevelse, vilket underlättar för de som är intresserade av att etablera sig i området.

Karttjänsten är ny och ju fler fastighetsägare som använder den, desto mer heltäckande och informativ blir kartjänsten. Vid etableringsförfrågningar hänvisar Marks kommun till karttjänsten.

För dig som vill synliggöra din lediga lokal

Då går du in på Anmälan ledig lokal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lista över privata fastighetsvärdar

Den nya karttjänsten kommer inom snar framtid att ersätta den tidigare listan över Privata fastighetsvärdar i kommunen.

Marks kommun erbjuder en möjlighet för lokala fastighetsägare att synligggöra sina lokaler genom vår interaktiva karttjänst.

Kontakta näringslivskontoret

Uppdaterad:

Informationsägare: Samhällsbyggnadsförvaltningen