Sidans innehåll

Mötesplatser för unga

Här hittar du mötesplatser för unga i kommunen från årskurs 7 till sista året på gymnasiet. Ungdomshandledare finns på plats för att stödja, vägleda och coacha dig att arrangera aktiviteter och driva projekt.

Bord och stolar med ungdomar i bakgrunden på Centralen

Mötesplats Centralen

Centralen är en mötesplats som ligger i Tygrikeshallen. Här kan du fika och umgås, få stöd med att förverkliga din idé, spela spel och mycket mer.
På mötesplatsen finns också ett projektkontor, LAN-lokalen PingZone, ett digitalt Maker Space samt ett biorum. Tycker du om att vara kreativ, så hittar du massor av pyssel, som pärlor, garn, lera samt penslar och färg.

I vårt digitala Makers Space har du möjlighet att vara kreativ digitalt genom att skapa film, ljud och bild med mera.

  • Måndagar klockan 15.00–21.00
  • Onsdagar klockan 15.00–21.00
  • Fredagar ojämna veckor klockan 16.00–23.00

Besöksdress: Tygrikeshallen, Nynäsgatan 46, 511 56 Kinna

Mötesplats Hbtqi+

Identifierar du dig som Homo, Bi, Trans, Queer eller Intersex är du välkommen till oss.
Kom och ta en fika, kolla på film, spela spel, snacka med likasinnade och träffa nya vänner. Vi formar mötesplatsen tillsammans.

  • Tisdagar jämna veckor klockan 15.00–21.00

Är du intresserad av att besöka mötesplatsen? Mejla: motesplatsmark@gmail.com

Mötesplatsen är ett samarbete mellan Studieförbundet Vuxenskolan och Ung i Mark. Eftersom det är ett samarbete välkomnar vi dig som är 13 år och uppåt (vuxna).

GårN i Fritsla

GårN i Fritsla är en ungdomsdriven mötesplats som ligger på andra våning i Kungabergshallen. Ungdomar i samarbete med ungdomshandledare håller öppet mötesplats för dig som går i årskurs 7 och uppåt. Här kan du fika och umgås, få stöd med att förverkliga dina idéer, spela spel och mycket mer.

  • Onsdagar klockan 17.00–21.00

Besöksadress: Kungabergshallen, Idrottsvägen 12, 511 71 Fritsla

Ung i Mark-appen

Följ oss i appen Ung i Mark. Appen "Ung i Mark" är till för dig som är ung, förälder/vårdnadshavare eller för dig som är allmänt intresserad. I appen finns information om vad som är på gång i kommunens ungdomsverksamhet. Du kan bland annat ta del av nyheter, öppettider, aktiviteter, mötesplatser och viktiga kontakter för unga.

I appen finns även funktionen "påverka", ett sätt för dig att direkt komma i kontakt med kommunen för frågor eller förslag till aktiviteter. Appen finns att ladda ner gratis till både iPhone och Android.

Kontakta Ung i Mark

Mejladress: ung@mark.se

Uppdaterad:

Informationsägare: Kultur- och fritidsförvaltningen