Unga kommunutvecklare

Senast uppdaterad den 7 februari 2024

Du som söker feriearbete i kommunen kan välja inriktningen ung kommunutvecklare. Det är ett jobb som innebär att du arbetar med aktuella utvecklingsfrågor som rör unga i kommunen (se uppdrag nedan). Som ung kommunutvecklare bidrar du med ungas perspektiv, dina kunskaper och erfarenheter inom ett område som behöver få ett ungdomsperspektiv. Du arbetar tillsammans med minst en ung kommunutvecklare-kollega. 

Uppdragen varierar från år till år. I år fokuserar uppdragen mycket på att du och din feriekollega ska beskriva och dokumentera genom film. Följande uppdrag erbjuder vi för unga kommunutvecklare sommaren 2024: 

  • Genom film visa vad ni som unga och/eller andra unga värdesätter med att bo i Marks kommun. Filmen ska visas upp under Hållbarhetsveckan i september 2024.
  • Ta fram material/kampanj, i form av film eller annat, om bad- och båtvett som kan användas i skolan för att informera elever i samband med deras skolsim.
  • Dokumentera, marknadsföra och filma dansare i Mark under olika aktiviteter och events som anordnas.

Bra att veta

  • Ingen tidigare arbetslivserfarenhet krävs.
  • Unga kommunutvecklare är ett feriearbete som pågår under den första ferieperioden sommaren 2024. Du som är född 06 och 07, bor i Marks kommun och inte har haft ett feriearbete i Marks kommun tidigare är välkommen att söka.
  • Blir du erbjuden en plats som ung kommunutvecklare, kommer du närmare din arbetsperiod få önska bland de uppdrag som finns att välja emellan.
  • Jobbet innebär både praktiskt arbete och arbete på kontor.

Du ansöker till ung kommunutvecklare genom att ansöka om feriearbete.

Mer information och ansökan till feriearbete 2024

Ansökan är öppen mellan 14 februari och 1 mars. Välkommen att välja ”ung kommunutvecklare” i din ansökan!

Publicerad av: Marks kommun