Nyheter

Filtrera nyheter

24 träffar

Vid val av filter uppdateras listan automatiskt.

Aktiva filter. Klicka på tillagt filter för att ta bort det från filtreringen

 1. Så arbetar vi med grönyteskötsel

  Undrar du varför Marks kommun låter gräset växa upp på en del ställen? Det beror på att vi har ställt om vår skötsel av gräsmattor och gräsytor. Anledningen är att vi behöver spara pengar.

 2. Marks kommun starkt framåt i Kommunkompassen

  PRESSMEDDELANDE: Marks kommun sätt att arbeta med fokus på tillsammanskap - både internt och externt – skördar stora framgångar. Det visar resultatet från Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) stora undersökning Kommunkompassen.

 3. Studentutspring på Marks Gymnasieskola 2024

  PRESSMEDDELANDE: Torsdag den 13 juni tar våra avgångselever på Marks Gymnasieskola studenten. Vi välkomnar media för att bevaka och fotografera när de springer ut i vuxenlivet. För att underlätta har vi här sammanställt information om vad som gäller för dagen.

 4. Marks kommuns nya webbplats får toppresultat

  PRESSMEDDELANDE: Marks kommuns nya webbplats har varit öppen för allmänheten i drygt en månad och mätningar visar tydliga förbättringar. Kommunen har klättrat från plats 280 till plats 9 i Webperfs ranking av Sveriges 290 kommuners webbplatser.

 5. Nycirkusfestival Rydal

  PRESSMEDDELANDE: Snart öppnar Nycirkusfestival Rydal dörrarna i Rydal. I år för 10:e gången! Du är varmt välkommen att delta den 15 juni.

 6. Nu öppnar återbruket vid återvinningscentralen Skene skog

  PRESSMEDDELANDE: På lördag den 25 maj öppnar återvinningscentralen Skene skog dörrarna till det nya återbruket. Här kan alla Markbor lämna möbler, prylar och byggmaterial som någon annan kan ha glädje av.

 7. Studentbal på Marks Gymnasieskola 2024

  PRESSMEDDELANDE: Fredagen den 24 maj är det studentbal på Marks Gymnasieskola. Det är en stor dag för våra studenter och vi ser fram emot att välkomna media för att bevaka och fotografera. För att underlätta har vi här sammanställt information om vad som gäller för dagen.

 8. Fortsatt fokus på bra företagsklimat

  Svenskt Näringslivs enkätundersökning för 2024 är nu släppt och kommunen förbättrar sitt resultat inom flera områden som exempelvis inom service och bemötande och information till företagen.