Ung på arbetsmarknaden

Senast uppdaterad den 8 februari 2021

Bor du i Marks kommun, är mellan 16-24 år och vill ha hjälp att hitta arbete.

Då är du välkommen att kontakta oss. Vi finns för dig som vill hitta vägen vidare till jobb, praktik eller andra studier. Vi vill träffa dig för att lyssna på vad du vill och kan och samtidigt berätta mer om oss. Tillsammans hittar vi din väg framåt.

På Arbetsmarknadscenter kan vi hjälpa dig:

  • hitta jobb som passar dig
  • hitta en praktik så du får testa på ett yrke
  • att skriva cv och personligt brev
  • med friskvård för att förbättra din hälsa.
  • hitta en utbildning som passar dig

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer. Du hittar våra kontaktuppgifter här nedanför.

 

Feriearbete i Marks kommun

Feriearbete är för dig född 2003 och 2004, folkbokförd i Marks kommun, och som inte tidigare haft feriearbete i Marks kommun. Ett feriearbete ger en inblick i arbetslivet, erfarenheter, referenser och en chans att tjäna pengar. 
Marks kommun erbjuder feriearbete i perioder under veckorna 24-32. Du får möjlighet att arbeta tre veckor, 6 timmar per dag, med en sammanlagd arbetstid på 90 timmar. Du måste kunna arbeta självständigt en 6 timmars arbetsdag. Om du av någon anledning inte har möjlighet till det, kan du i ansökan ange att du vill att vi kontaktar dig. Vi har möjlighet att erbjuda dig med särskilda behov extra handledning, avseende information och kommunikation. Vi har inte möjlighet att ha en enskild person som stöd i arbetet för feriearbetaren utöver de handledare som finns på arbetsplatsen. Läs mer om Feriearbetet 2021.

Publicerad av: Marks kommun