Sidans innehåll

Jobba som timvikarie inom vård och omsorg

Våra verksamheter har ofta behov av extra personal. Som vikarie blir du en värdefull och viktig del som hjälper till att få hela samhället att gå runt.

Du kan dessutom få erfarenheter från olika arbetsplatser och kan knyta fina kontakter. En av fördelarna med att jobba som timvikarie är att du kan påverka ditt eget schema och jobba så mycket som du vill och kan, med sådant som gör skillnad för andra människor i vardagen.

Vikarie inom vård och omsorg

Vill du ha ett intressant och stimulerande extrajobb som vikarie? Som vikarie inom vård och omsorg blir du betydelsefull för människor i olika åldrar som behöver stöd i livet. Kompetens- och Resursenheten i Marks kommun rekryterar och samordnar timvikarier inom vård och omsorg i följande verksamheter:

  • Äldreboende och hemtjänst
  • Funktionsstöd
  • Personlig assistans
  • Socialpsykiatri

Som omvårdnadspersonal tillför du ett värde i vardagen för någon annan och hjälper personer med olika insatser för att de ska kunna leva det liv de önskar. Du ger stöd till både män och kvinnor med den personliga omvårdnaden, i måltidssituationer samt främjar deras sociala kontakter. Du är en viktig resurs för andra människor, därför krävs det att du har intresse för och tycker om att arbeta med våra målgrupper.

Att kommunicera och ge god service är en mycket viktig del i arbetet och du behöver därför ha både muntliga och skriftliga färdigheter i svenska språket samt god datavana.

Arbetet innebär varierande arbetstider under vardagar samt helger, och en del av tjänsterna innebär nattarbete. För att arbeta som timvikarie är det krav på att du ska ha fyllt 18 år och för vissa tjänster krävs det även att du har körkort.

Rekrytering av timvikarier sker löpande under året

Ansökan till vikarie inom vård och omsorg 2023 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Viktigt att du lägger upp rätt mejladress när du ansöker. Om du blir utvald för att komma på intervju så får du besked om det via mejl. Du kommer också att få förslag på intervjutider via mejl. Har vi fel mejladress till dig, når vi dig inte så att du kan få besked om du är utvald eller ej.

Innan vi kan erbjuda dig en eventuell anställning behöver vi se ett utdrag från ditt belastningsregister. Tänk på att det tar cirka en vecka innan du får det, så beställ i god tid.
Här kan du begära utdrag ur belastningsregistret hos polismyndigheten. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Besöksadress:
Marks Kommun, kompetens och resursenheten, Mor Kerstins väg 11D, 511 80 Kinna. (entré nr 2)

Uppdaterad:

Informationsägare: Kommunstyrelsens förvaltning