Sidans innehåll

Praktisera eller gör ditt examensarbete hos oss

Du som är student vid högskola, universitet eller yrkesutbildning har massor av spännande möjligheter i Marks kommun. Här kan dina specifika kunskaper utvecklas och fördjupas.

Praktik ger möjlighet att pröva ett yrke på någon av alla olika arbetsplatser som finns i Marks kommun. Det är ett sätt att lära känna arbetsmiljön och arbetssätt, och att ta reda på vad du vill jobba med i framtiden. Du kan också göra ditt examensarbete här i Mark. Det kan antingen utgå från dina egna förslag eller bygga på några av de önskemål som finns och som grundar sig på någon verksamhets verkliga behov.

Ansökan

Vi har en kommungemensam samordning när det gäller praktik och examensarbete för studenter från högskola, universitet eller yrkesutbildning. Lämna din ansökan här så blir du kontaktad inom kort.

Kommunens ansökningsformulär (visma.com) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kommunen tar emot studerande även i en rad andra sammanhang. Lärarstudenter kan direkt kontakta barn- och utbildningsförvaltningen. Barn- och utbildningsförvaltningen har också hand om feriearbeten. Du som studerar till sjuksköterska kan direkt kontakta socialförvaltningen.

Här kan du få information om våra förvaltningar och vad deras uppdrag innebär

Presentation av våra förvaltningar

Kontakta kontaktcenter

Telefontider:

Måndag–fredag klockan 8.00–16.00

Öppettider för besök

Måndag–fredag klockan 7.30–16.00
Besöksadress: Kommunhuset, Boråsvägen 40 Kinna

Telefon: 0320-21 70 00

Mejladress: kontaktcenter@mark.se

Uppdaterad:

Informationsägare: Kommunstyrelsens förvaltning