Sidans innehåll

Arbetsmarknadsinsatser för vuxna

Arbetsmarknadscenter är en mötesplats för dig som kommuninvånare och arbetsgivare. Vi arbetar för att alla ska bli självförsörjande genom arbete. Vi har ett nära samarbete med det lokala näringslivet och arbetar för att matcha personer till arbete.

Genom ett nära samarbete med lokala företag har vi god kännedom om vilken kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden och vilka lediga jobb som finns. Vi genomför rekryteringsträffar med företag i våra lokaler och ute på företag. Vi utgår ifrån företagen och människors behov och arbetar som en bro att sammanföra dessa.

Tillsammans med dig som söker arbete gör vi en planering. Planeringen utgår ifrån vad du efterfrågar och vad du kan, din kompetens, erfarenheter och möjligheter.

Praktikplats

Att göra praktik eller att arbetsträna kan vara ett sätt ta reda på vad man vill göra. Det kan vara ett sätt att pröva på ett intresse eller se vad man klarar av att arbeta med.

På Arbetsmarknadscenter hjälper vi dig som vill praktisera eller arbetsträna. All praktik och arbetsträning sker genom en remittent som skickar en ansökan till oss.

Kontakta arbetmarknadscenter

Telefon går via kontakcenter

Telefon: 0320-21 70 00

Besöksadress: Eriksdalsgatan 12, 511 62 Skene

Ingång 2, plan 4

Uppdaterad:

Informationsägare: Barn- och utbildningsförvaltningen