Problem med startsidan

Senast uppdaterad Kl. 06:02, 2017-09-25

På grund av tekniska problem går det för tillfället inte att nå startsidan på www.mark.se. Ta dig vidare genom att använda sökfältet eller navigeringslänkarna ovan (Invånare, Bygga och bo etc.).

Lokalbokning

Senast uppdaterad den 14 september 2017

Representerar du en förening och vill boka en sporthall eller planerar du ett kulturevenemang och behöver en lokal? Vi har många lokaler som kan passa dig, idrottshallar, gymnastiksalar och samlingslokaler.

Uppgradering till nytt bokningssystem Interbook GO

Vi har nu uppgraderat nuvarande bokningssystem Interbook till det webbaserade Interbook GO.

Uppgraderingen påminner väldigt mycket om vårt befintliga system både till utseende och funktion, men har förbättrats i syfte att underlätta främst för er som bokar men även för oss som handlägger.

Viktigt! Alla bokningar och brickor kommer att fungera som innan men från och med den 13/9, i samband med driftsättningen kommer inte ledarkoderna att fungera som är kopplad till brickan. Vi jobbar på att ledarkoderna ska fungera igen under hösten.

Besök gärna också den nya sidan: https://mark.ibgo.se/

Vi informerar fortlöpande här på sidan vad som gäller i denna process.
Har ni frågor? vänligen kontakta oss på:
E-post: lokalbokning@mark.se
eller ring 0320 21 76 85 på telefontid: måndag, onsdag och fredag 10.00–12.00.

Kontakta oss

Vår telefontid är måndag, onsdag och fredag 10.00–12.00.Vissa dagar är det svårt att komma fram på telefon, mejla oss då så kontaktar vi dig snarast. För tillfället är vi underbemannade och kan därför inte lova att ditt mejl blir behandlat samma dag.

Kontakta jourvaktmästare

Vid behov av jourvaktmästare ring 070-651 05 58. Detta nummer gäller 1/9–30/4 (efter kl 16.00 på vardagar, lördag och söndag)

Boka besök med oss

Vill du besöka oss? Boka då tid med oss i förväg, för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Mejla oss för en tid.

Nycklar och passagebrickor

In- och utlämning av nycklar och passagebrickor sker i receptionen i Kinna kommunhus.Från och med september 2017 införs ett nytt bokningssystem - Interbook GO. I samband med detta upphör deponering för uthyrningsnycklar.  Öppettider i receptionen måndag–torsdag 8.00–16.30 och fredag 8.00–16.00 (OBS! dag före röd dag gäller andra öppettider).

Publicerad av: Marks kommun