Lokalbokning

Senast uppdaterad den 19 juli 2017

Representerar du en förening och vill boka en sporthall eller planerar du ett kulturevenemang och behöver en lokal? Vi har många lokaler som kan passa dig, idrottshallar, gymnastiksalar och samlingslokaler.

Söka lediga tider och göra bokningsförfrågan

Du kan söka lediga tider och göra bokningsförfrågan via interbook, se under Relaterade länkar nedan. OBS! Din bokning blir inte giltig förrän du fått en bokningsbekräftelse och att förfrågningar endast behandlas under kontorstid, vardagar kl 10.00–15.00 (dag innan helgdag kl 10.00-11.30). Vi kan tyvärr inte handlägga din förfrågan under kvällstid och helger.

Manual för att söka lediga tider hittar du nedan under Dokument.

Du kan också mejla oss, se Kontaktinformation nedan. Var noga med att skriva vilken lokal och vilken förening det gäller samt kontaktuppgifter. Detta för att vi ska kunna behandla ditt ärende så bra som möjligt.

Kontakta oss

Vår telefontid är måndag, onsdag och fredag 10.00–12.00.Vissa dagar är det svårt att komma fram på telefon, mejla oss då så kontaktar vi dig snarast. För tillfället är vi underbemannade och kan därför inte lova att ditt mejl blir behandlat samma dag.

Sommarstängt veckorna 30-32

Lokalbokningen har stängt i tre veckor i sommar från och med 24/7 till och med 11/8.

Nytt bokningssystem och nya rutiner för nyckelhantering

Förtydligande av information som gått ut till föreningar angående inlämning av uthyrningsnycklar. OBS! inlämning av uthyrningsnycklar gäller endast vanliga nycklar INTE plasttaggar!

Från och med september 2017 införs ett nytt bokningssystem- Interbook GO. I samband med detta upphör deponering för uthyrningsnycklar vilket innebär att alla uthyrningsnycklar (gäller ej plastbrickor och förrådsnycklar) måste lämnas in för inventering efter avslutad säsong senast den 1/8 2017.

OBS! Uthyrningsnycklar ska lämnas in senast 1/8 2017, om inte detta sker betraktar vi nyckeln som borttappad. Detta innebär alltså att ingen depositionsavgift lämnas tillbaka efter detta datum.

Har ni frågor angående vilka nycklar ni har går det bra att ringa oss på 0320 21 76 85, mån, ons, fred kl 10.00-12.00.

Kontakta jourvaktmästare

Vid behov av jourvaktmästare ring 070-651 05 58. Detta nummer gäller 1/9–30/4 (efter kl 16.00 på vardagar, lördag och söndag)

Boka besök med oss

Vill du besöka oss? Boka då tid med oss i förväg, för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Mejla oss för en tid.

Nycklar och passagebrickor

In- och utlämning av nycklar och passagebrickor sker i receptionen i Kinna kommunhus. Nycklar kvitteras ut mot en deponering på 300 kronor. Öppettider i receptionen måndag–torsdag 8.00–16.30 och fredag 8.00–16.00 (OBS! dag före röd dag gäller andra öppettider).

Publicerad av: Marks kommun