Sidans innehåll

Starta företag

För dig som vill starta eget företag eller nyligen har tagit det steget, finns det organisationer och aktörer som kan stödja dig genom hela processen.

NyföretagarCentrum Mark

Om du funderar på att starta eget företag eller nyligen har påbörjat den spännande resan som egen företagare, är du hjärtligt välkommen till NyföretagarCentrum Mark som erbjuder rådgivning digitalt eller på plats i Mark.

NyföretagarCentrum Mark tillhandahåller kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning för dig som funderar på att starta eget företag eller redan har tagit det steget. Erfarna rådgivare finns här för att stödja dig med din affärsidé, svara på frågor om budget, marknadsföring eller andra frågor som rör ditt företagande.

Denna rådgivning är möjlig tack vare ett brett nätverk av samarbetspartners som stödjer verksamheten, både med ekonomiska resurser och personlig expertis och engagemang. Verksamheten, som finansieras av näringslivet lokalt och Marks kommun, har bidragit till att många i Mark har kunnat förverkliga sina drömmar genom att starta egna företag.

För ytterligare information om kan du gå in på webbplatsen och läsa mer.

NyföretagarCentrum Mark Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Verksamt.se

Starta ditt företag med hjälp av Verksamhet.se. Här hittar du innehåll som hjälper dig att planera din start. Du kan bland annat använda våra räknekalkyler, göra en checklista inför starten och få information om hur du väljer företagsnamn.

Verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Rådgivning och stöd

Om du funderar på att starta ett nytt företag finns det många organisationer som kan hjälpa till med rådgivning, finansiering och liknande.

Rådgivning och stöd

Kontakta näringslivskontoret

Uppdaterad:

Informationsägare: Samhällsbyggnadsförvaltningen