Sidans innehåll

Sms-utskick från kommunen

Vid lokala driftstörningar, som exempelvis vattenläckor eller vägavstängningar, skickar vi ut sms med information till dig som boende i närområdet.

De allra flesta behöver inte registrera sig för att få sms från oss. Oftast är ditt mobilnummer automatiskt kopplat till din adress och i vårt system för utskick. Vi skickar bara ut sms med viktig information, till exempel vid vatten- eller vägavstängning.

Registrera ett telefonnummer

Vill du registrera ett nummer gör du det enkelt via vår e-tjänst. Du kan lägga till fler telefonnummer, till exempel numret till din jobbmobil, och fler adresser. Detta är bra för dig som äger flera fastigheter eller som vill få information om driftstörningar hos till exempel äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.

Om du har ett skyddat nummer, företagsmobil eller kontantkortstelefon kan du själv behöva lägga till dina kontaktuppgifter.

Marks kommun använder en invånarportal från Everbridge för att skicka sms eller automatiskt röstmeddelande vid avbrott eller annat problem med ditt vatten eller avlopp.

Registrera och ändra mobilnummer och adresser för sms-utskick Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta kontaktcenter

Telefontider:

Måndag–fredag klockan 8.00–16.00

Öppettider för besök

Måndag–fredag klockan 7.30–16.00
Besöksadress: Kommunhuset, Boråsvägen 40 Kinna

Telefon: 0320-21 70 00

Mejladress: kontaktcenter@mark.se

Uppdaterad:

Informationsägare: Teknik- och serviceförvaltningen