Sidans innehåll

Konsumentvägledning i Mark

Det finns många regler som skyddar dig som konsument när du köper varor och tjänster. Konsumentvägledaren i kommunen kan hjälpa dig att få svar på dina frågor när du känner dig rådvill eller behöver hjälp.

Du som konsument ingår, i stort sett dagligen, avtal som påverkar din ekonomi och ibland blir det inte som du hade tänkt dig. Det kan vara en husrenovering som inte blev som du hade önskat eller en resa som inte motsvarade det som hade lovats. Det kan också vara en bil som börjat krångla efter köpet eller att du har blivit kontaktad av en telefonförsäljare men ångrat dig att du har tackat ja till erbjudandet eller att du har fått en felaktig faktura.

Konsumentvägledaren i kommunen kan hjälpa dig att få svar på dina frågor när du känner dig rådvill eller behöver hjälp. Du kan också få råd om vad du bör tänka på inför ett köp, till exempel innan du ska anlita en hantverkare eller köpa bil.

Välkommen att höra av dig!

Om konsumentverket

Konsumentverket är en svensk myndighet som ser till att konsumenter behandlas rättvist och tryggt när de handlar varor och tjänster. De ger rådgivning, övervakar marknaden och kan hjälpa till vid tvister mellan konsumenter och företag.

Konsumentverket.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta konsumentvägledare i Mark

Telefon- och besökstid vardagar 9.00–16.00

Telefon: 0320-21 77 00

Mejladress: konsument@mark.se

Uppdaterad:

Informationsägare: Kultur- och fritidsförvaltningen