Så kan du påverka

Senast uppdaterad den 29 februari 2024

Markförslaget, Synpunkt Mark eller samtal med politiker - som invånare i Marks kommun kan du påverka det som händer och sker i Marks kommun på flera olika sätt.

Synpunkt Mark

I Synpunkt Mark kan du lämna synpunkter i fyra olika former. Som ett förslag, beröm, klagomål eller något annat under rubriken övrigt. Läs mer och lämna din synpunkt här

Markförslaget

Har du en idé om hur Mark kan utvecklas och förbättras? Då kan du lämna ett Markförslag till kommunen eller rösta på ett inlämnat förslag. Läs mer om Markförslaget

Kontakta kommunalråd eller andra förtroendevalda

Vill du diskutera något eller fråga något är du välkommen att ta kontakt med våra två kommunalråd. Kommunstyrelsens ordförande, Ulf Dahlberg, som representerar socialdemokraterna eller kommunstyrelsens vice ordförande, Tomas Ekberg, som representerar moderaterna. Kontaktuppgifter finns längre ner på denna sida. 

Du kan också vända dig till någon av de cirka 280 förtroendevalda i kommunen. Deras namn, telefonnummer och e-postadresser finns i kommunens förtroendemannaregister. 

Kontakta förvaltningarna

Har du praktiska frågor om kommunens service är du välkommen att kontakta den förvaltning som ansvarar för frågan. Är du osäker på var du ska vända dig kan du ringa växeln på 0320 21 70 00 så blir du kopplad rätt. 

Publicerad av: Marks kommun