Sidans innehåll

Elevambassadörer på Marks Gymnasieskola.

Välkommen att besöka oss!

Är du nyfiken på hur det är att gå på Marks Gymnasieskola? Kom och hälsa på!

Öppet hus

En gång per termin har vi öppet hus. Då hälsar vi alla som står inför sitt gymnasieval, samt vårdnadshavare, välkomna till oss här på Marks Gymnasieskola. Besök våra program, träffa lärare och elever, ställ frågor samt titta runt på skolan!

Datum för höstens öppet hus är inte bestämt än. Håll koll på webben och våra sociala kanaler för mer information och uppdateringar!

mg some

Skugga ett program!

Vill du vara med en dag och se hur det är att gå på Marks Gymnasieskola? Anmäl ditt intresse till det program du vill besöka. Du hittar kontaktuppgifter för skuggning på respektive programsida.

Våra elevambassadörer visar vägen

På Marks Gymnasieskola har vi sammanlagt 40 elevambassadörer som representerar våra olika program. De är skolans ansikte utåt och finns till framförallt till för dig som står inför ditt gymnasieval. Till dem kan du ställa frågor om skolan och få ärliga svar.

Framtidsdagar för årskurs 9

I november varje år välkomnar vi alla elever som går i årskurs nio till studiebesök på Marks Gymnasieskola. Syftet med är att du som elev ska få en fördjupad information kring de program som du tycker är mest intressanta.

Som besökare kommer du att att tas om hand av våra elevambassadörer. Vi börjar med en kort samling i Assbergssalen, med musikunderhållning av estetiska programmet. Alla elever får sedan göra två programbesök och får då möjlighet att ställa frågor direkt till våra elever och lärare – som också bjuder på fika!

Vilka program vill du besöka?

För att förbereda dig på vilka program du vill besöka, ber vi dig att titta på vårt programutbud i förväg. Information om alla våra utbildningar finns här.

Programkatalogen för kommande läsår får alla som går i årskkurs åtta och nio i sin brevlåda, vanligtvis i september. Du kan läsa och beställa vår programkatalog här.

Kontakt

Marks Gymnasieskola
Besöksadress: Kunskapens Hus, Varbergsvägen 6, Skene
Postadress: Marks kommun, 511 80 Kinna
Telefon: 0320-21 73 70
Mejladress: marksgymnasieskola@mark.se

Fler kontaktuppgifter till Marks Gymnasieskola hittar du här.

mg_logo

Uppdaterad:

Informationsägare: Barn- och utbildningsförvaltningen