Sidans innehåll

En närbild på en lekplats. I bakgrunden skymtas Torestorps förskola.

Torestorps förskola

Torestorp är en by i Marks kommun. Torestorps förskola ligger i natursköna omgivningar, mitt i byn bredvid skolan.

Torestorps förskola har tre avdelningar. Svanen för de yngre barnen, Tranan för mellanbarnen samt Ugglan för våra äldsta barn.

Vår vision
En förskola som genom glädje och trygghet får oss att lyckas. Att varje dag bli sedd, vara viktig och ha roligt. Tillsammans får vi vara nyfikna och lära oss nya saker, stora som små.

För oss på Torestorps förskola är trygghet, samspel och glädje grunden för undervisning och utforskande. Alla barn är allas barn och vi samarbetar över avdelningarna för att skapa goda förutsättningar för varje barns utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt på inskolningen för att skapa trygga barn och goda relationer mellan förskola och hemmet.

På Torestorps förskola är vår undervisning i projektform och utgår från barnens behov och intresse. Barnen delas in i mindre grupper under dagen för att ge varje barn goda förutsättningar att utvecklas och lära.

På Torestorps förskola finns stora, ljusa lokaler med olika platser för lek och samspel. Vi har även en stor gård och närhet till skog och natur, vilket ger olika möjligheter att utforska och lära.

Här kan du ansöka om plats i förskolan.

Kontakta Torestorps förskola

Administration telefon: 0320-21 77 82
Adress: Skolbacken 2, 511 93 Torestorp

Rektor: Louise Jändel
Telefon: 0320-21 77 86
Mejladress: louise.jandel@mark.se

Avdelningar
Ugglan: 0320-21 72 18
Tranan: 0320-21 77 52
Svanen: 0320-21 77 51

Specialpedagog telefon: 0320-21 71 92

Publicerades:

Informationsägare: Barn- och utbildningsförvaltningen